Shopping Cart
Your Cart is Empty
Quantity:
Subtotal
Taxes
Shipping
Total
There was an error with PayPalClick here to try again
CelebrateThank you for your business!You should be receiving an order confirmation from Paypal shortly.Exit Shopping Cart

Manuele praktijk Stouwie

Uw gezondheid in goede handen        

Ervaringen van mijn klanten

Ik ben na een aantal fysio behandelingen per toeval bij deze praktijk terecht gekomen. Ik ben onder de indruk wat het met mijn lijf heeft gedaan, doordat hij ook mijn nek en alle wervels heeft behandeld en ook aanvoelt hoe mijn lichaam reageert ga ik zeer zeker weer terug. Ook heb ik de behandeling als zeer prettig ervaren.

Gerda Hogeveen de Graaf

Kom al een poosje bij Mischa voor behandelingen aan de rug, nek schouders.

Ook voor stress is het een prettige behandeling. Altijd zeer tevreden.

Greetje Schuurman

Af en toe is mijn lijf even flink klaar met mij en dan ga ik liever naar Dhr. Stouwie dan naar een fysiotherapeut. Hij voelt goed aan waar de klacht zit en hij stemt de behandeling af op mij en mijn klachten. Blij met hem als therapeut.

Mathisca van Ravenzwaaij

Al jaren kom ik regelmatig voor rugklachten bij de Hr. Stouwie. Zijn behandeling is ontspannend en tot volle tevredenheid.

Tineke van Calmthout

Deel je ervaring

This site uses Google reCAPTCHA technology to fight spam. Your use of reCAPTCHA is subject to Google's Privacy Policy and Terms of Service.

Bedankt dat je een reactie hebt willen geven. Zo kunnen mogelijk nieuwe klanten een indruk krijgen van wat ze kunnen verwachten in mijn praktijk. Met vriendelijke groet, Mischa Stouwie
0